RECOMENACIO DE LLIBRES

Resum del Titànic
Es llibre va de un jove que es trobe dins es Titànic amb es seu tutor n'Alec Maxwell i amb més de 2.200 persones a dins.
Sona s'alarma, estas nervios, no saps que fer, desideixes sortir des camarot. Estas davant ses escales, baixes, de cop una porta s'obre, de sobte surt un lladre, i tu li dius: dime ont esta sa sortide i te promet que no et dié res. Ell desconfia de tu, treu un ganivet de devall sa jaqueta, tu surts disparat, te trobes amb un mariner, l'avises però ja és massa tard, es ganivet esta clavat a nes cos des mariner: tens dues opcions, cap a la dreta o a l'esquerra. Tries la dreta, es barco s'inclina més, i de sobte sents que el barco cruix, a continuació surt disparat un xorro d'aigua tant fort que esclafa es cap del lladre, s'aigu ha inundat tota sa part de baix ont estas tu, nedes fins que una veu crida: ¡Rapid, aquí dalt! Pujes a la claravolla, te trobes una noia que es diu Anne, el temps passa ràpid, i per fi esteis a la coberta. Finalment pujau a una bot.
A jo el llibre m'ha agradat bastant.
El llibre va d'abentura, quan s'acave un capitol te pose dues opcions, per exemple: si gires cap a la dreta ves a la pagina 46. Si gires cap a l'esquerra ves a la pagina 79.-fins que te pose (FIN)

Comentarios

Entradas populares de este blog